Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Regiowerktop

Op maandag 20 juni organiseert het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) alweer voor de negende keer de Regiowerktop. De Regiowerktop is voor Noord-Holland Noord dé conferentie waar ondernemers, overheid en onderwijs met elkaar in gesprek gaan en elkaar inspireren over actuele ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt. Dit jaar is het thema Toekomstmuziek? Het is dichterbij dan u denkt! Deelname is kosteloos. Meld nu alvast aan!

De werkgelegenheid verandert in rap tempo. Trends als robotisering, digitalisering en flexibilisering nemen een vlucht. Wat betekent dat voor werknemers, werkzoekenden, ondernemers, onderwijs en overheid? Deelnemers aan de Regiowerktop gaan op zoek naar antwoorden op vragen als:  Hoe kunnen overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven omgaan met automatisering, digitalisering en robotisering en hoe kunnen zij mensen inzetbaar krijgen en houden? Wat gebeurt er als gevolg van deze trends op het gebied van werkgelegenheid, een leven lang ontwikkelen en arbeidsrelaties?

De aftrap van de middag is door Diederik Burer. Een debat met futuroloog prof.dr. Wim de Ridder en econoom en journalist Mathijs Bouman maakt duidelijk voor welke dilemma’s onze regio staat. De onderwerpen voor enkele deelsessies voor de middag zijn: duurzame inzetbaarheid, de kansen van nieuwe vormen van werkgeverschap, en activeren met gamification. De middag staat onder leiding van politicoloog en Sociaal Entrepreneur Roos Wouters.

Wat? Regiowerktop 2016

Wanneer? Maandag 20 juni 2016 (inloop vanaf 12.30, ontvangst met lunchbuffet) Waar? De Cultuurkoepel in Heiloo (Willibrordus Business Centre, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo)

Voor wie? De Regiowerktop is exclusief toegankelijk voor ondernemers en betrokkenen vanuit overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie www.regiowerktop.nl

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook