Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Nieuw benoemde bestuursleden

Tijdens de HERFSTHAPpening op 18 november jl. zijn Frank Bakker en Pieter Plas benoemd tot bestuurslid van de HOC.

Door het onverwachte overlijden van onze secretaris, Martin Jager, en doordat in het voorjaar drie andere bestuursleden hun functie zullen neerleggen, waren er vacatures binnen het bestuur ontstaan. Na enkele keren meedraaien, besloten beide heren zich graag bij ons te willen aansluiten.

frank-bakker-pasfotoFrank Bakker gaf aan dat hij zich gaat inzetten voor combinatie en binding tussen ondernemers en de verenigingen. Hij staat open voor goede ideeën. Frank is bereid gevonden de functie van penningmeester te vervullen.

 

 

 

 

 

pieter-plas-pasfotoPieter Plas zat al in een commissie van de HOC, o.a. voor de organisatie van de Collegetour. Nu heeft hij een groep Jong HOC opgezet, waarbij de kar getrokken wordt door jonge ondernemers. Deze kunnen duidelijk aangeven waar vraag naar is, zowel informatief als voor de gezelligheid. Zo moet een combinatie gevonden worden voor de activiteiten van de HOC voor zowel onze jonge als onze meer ervaren leden.

 

 

 

 

 

Na de benoeming van beide bestuursleden werd door de leden smakelijk genoten van de herfsthap, die voor een klein gedeelte nog moest worden afgewerkt. De sfeer was voortreffelijk, de locatie perfect, het eten fabuleus. Kortom: een grandioze avond!!!!

Foto’s van deze avond zijn te vinden op deze site.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook