Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Masterclass

Uitnodiging Masterclasses 2014
“Ondernemen 3.0: Samen sterker ondernemen”

Samenwerken in 2014 is hét sleutelbegrip en het is bewezen dat ondernemers die netwerken, succesvoller kunnen zijn. Om die reden houdt Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, in samenwerking met Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie, vier masterclasses voor startende en pas gestarte ondernemers. We nemen u op een inspirerende en praktijkgerichte wijze mee in de uitdagingen waar ú als nieuwe ondernemer voor staat. U hebt durf getoond door te starten op een moment dat de economie niet automatisch voor succes zorgt. Wij waarderen dat enfaciliteren u hier graag in.

Nieuw initiatief
Ondernemers met elkaar in contact brengen, verbazen, uitdagen en activeren. Dát is de opzet van de masterclasses. Neemt u deel aan dit nieuwe initiatief? U bent van harte welkom. Elke bijeenkomst is er een ‘top’gastspreker, die u zeker aan zal spreken. Meer informatie over de masterclasses vindt u op www.startwijzer.info/masterclasses

Aftrap: 25 maart 2014
U bent van harte uitgenodigd voor de eerste masterclass op dinsdag 25 maart 2014. Gastspreker is succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal. Zij zorgt ervoor dat deze avond in het teken staat van ‘succesvol ondernemen’ bij mooi én zwaar weer. Als u deelneemt, kunt u met Annemarie van Gaal in gesprek gaan en vragen stellen. Ook kunt u leren van haar tips, adviezen en persoonlijke ervaringen. In de masterclass staat ‘van én met elkaar leren’ centraal. Naast het verbreden van uw kennis, ontmoet u collega-starters tijdens de netwerkborrel na afloop. Er is voldoende gelegenheid om met mede-ondernemers uit de regio in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Een avond voor, bij én door ondernemers!

Biografie Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle zakenvrouw,eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed, eigenaarvan een tijdschriftenuitgeverij en auteur van de bestsellers Succes (55.000 verkochte exemplaren) en Ambitie (27.500 verkochte exemplaren, inmiddels zevende druk in de winkel). Ze werkte mee aan financiële programma’s als Dragons Den, Ten Einde Raad en Een dubbeltje op zijn kant. Ook heeft ze wekelijks columns in Het Financiële Dagblad en Margriet.

Datum en plaats
Dinsdag 25 maart 2014
Locatie: Aannemersbedrijf Wit Wognum; Westerspoor 16, 1687 AZ Wognum

Programma
19:00 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee
19:30 uur Start welkomstwoord door Wit Wognum en Rabobank HMWF
20:00 uur Start lezing Annemarie van Gaal
20:45 uur Pauze
21:00 uur Vervolg lezing Annemarie van Gaal
21:45 uur Start netwerkborrel
22:30 uur Afsluiting door Hoornse Ondernemers Compagnie

Meldt u zich aan?
Deze avond wordt u aangeboden door Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, in samenwerking met Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie. U krijgt de kans om zich tijdens deze vooraankondiging als eerste aan te melden! Meldt u vóór 18 maart 2014 aan via http://www.startwijzer.info/events/masterclass-3-0-samen-succesvol-ondernemen

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met routebeschrijving. We hebben ruimte voor een beperkt aantal deelnemers en vol = vol, dus wacht niet te lang met uw aanmelding.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook