Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

26ste editie Westfries Ondernemersgala

Op 9 februari 2017 vindt de 26ste editie plaats van het Westfries Ondernemersgala in Schouwburg het Park te Hoorn. De ‘nieuwe stijl’ van de vorige editie sloeg duidelijk aan. Alle reden dus om voort te bouwen op dit succes. Een inspirerende avond voor en door Westfriese ondernemers met hoogstaand amusement.

  daanroosegaardeicoonafsluitdijkphotobywillemdekam-1Verrassend programma
Binnen een stijlvolle, chique omgeving biedt het gala een boeiend en gevarieerd programma met sprekers en artiesten van naam. Daan Roosegaarde is ondernemer, uitvinder, kunstenaar en ontwerper en vertelt graag over de verhouding tussen kunst en ondernemen.

 

 

 

 

joep-van-deudekomUrgert & Van Deudekom geven op speelse wijze een humoristische visie op ondernemen en succes. De presentatie van de avond is in handen van Rens de Jong, presentator bij BNR en RTL Z.

 

 

 

 

 

cojones-portretfoto-rob-urgert-1-fotograaf-merlijn-doomernikTickets
De tickets voor het gala zijn € 49,- per persoon. Ook is het mogelijk de avond te combineren met het exclusieve galadiner in het Van der Valk Hotel. In samenspel met het team van Van der Valk zal topkok Mark de Korte (Marque Restaurant) het diner galawaardig verzorgen. De totaalprijs is in dat geval € 149,-.  Tickets zijn vanaf 18 november verkrijgbaar via westfriesondernemersgala.nl.

Nomineren vóór 30 november
Wie verdient een plek in de schijnwerpers? Wie wordt Westfries ondernemer van het jaar 2016? Dat bepaalt Westfriesland zelf. Tot 30 november kunnen Westfriese bedrijven worden aangemeld via westfriesondernemersgala.nl. Dat kan in de volgende categorieën:

• Rabobank Westfriesland Méér Prijs: voor bedrijven ouder dan tien jaar

• WBG Runner Up Prijs: voor bedrijven jonger dan tien jaar

• Van der Valk Retail Publieksprijs: voor online en offline retailers.

Het Westfries Ondernemersgala is een gala voor en door Westfriese bedrijven. Het succes van de voorgaande jaren bewijst dat er een gezonde voedingsbodem is voor het informeel vieren van Westfriese successen.

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook