Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Business Boost LIVE

Vanuit ING zijn wij bezig met een actie richting de ondernemersverenigingen van Nederland om het grootste ondernemersevenement van dit jaar, Business Boost Live in Ahoy Rotterdam, onder de aandacht te brengen. Met speciaal voor de ondernemersverenigingen een korting van 15%. Bijgaand alle informatie over dit event. Ik hoop dat ik jullie leden kan interesseren voor deze inspirerende avond!

Tijdelijke aanbieding:
Ik kan jullie nu tijdelijk 15% korting aanbieden op het totaal bedrag. Indien meer dan 10 kaarten worden afgenomen kunnen we kijken of we een passende afspraak kunnen maken. Eventueel in combinatie met backstage passen en meet and greet met een van de sprekers.

BusinessBoost LIVE: een avond vol inspiratie van visionaire sprekers
Tijdens BusinessBoost Live dompelen we je onder in een avond vol bevlogen verhalen van visionaire ondernemers uit binnen- en buitenland. Mensen die linksaf durven te slaan waar anderen rechtsaf gaan. Want in een wereld die sneller verandert dan ooit, is lef nodig om het verschil te maken. Hoe bouwde voormalig Google X topman Mo Gawdat zijn algoritme voor geluk? En hoe heeft John de Mol zijn media-imperium opgebouwd? En Pieter Zwart vertelt hoe hij van Coolblue één van de grootste webwinkels van de Benelux maakte. Ze delen succesfactoren die ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Tussentijds zullen diverse entertainment-elementen de avond vullen, BusinessBoost Live is een echte show.

Wat:               het grootste ondernemersevenement van Nederland

Waar:             Ahoy, Rotterdam

Wanneer:      29 november 2017

Het programma:

18.00 Deuren open

19.45 Start show

22.30 Einde show

22.30 – 00.30 Afterparty in Business Socialclub

Arrangementen en losse kaarten:
Er zijn diverse arrangementen en uiteraard losse kaarten te koop. Zie de link voor alle opties. De kortingscode die gebruikt kan worden is: nING9y67 (de korting wordt aan het einde van het proces pas verrekend).

Ik hoor graag of jullie geïnteresseerd zijn. Mocht je nog vragen hebben over het programma of andere (praktische) zaken, bel me dan gerust of kijk op: www.businessboostlive.nl

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook