Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Zo vader Zo zoon

logo-ondernemend-westfriesland

 

 

 

Zo vader, zo zoon…

Familiebedrijven worden vaak gezien als motor van de economie, hebben over het algemeen de crisis goed doorstaan en durven meer te investeren. Toch hebben ze ook specifieke problemen die andere bedrijven niet kennen. Zo is opvolging vaak een probleem waardoor uitsterving dreigt.

In Zo vader, zo zoon praat presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) met een vader en een zoon van drie familiebedrijven over hun visie op de Nederlandse markt en de kansen die zij zien. Ook komt de samenwerking binnen de familie aan bod. Hoe ga je om met het spanningsveld tussen privé en zakelijk en in hoeverre laten vader en zoon elkaar vrij om besluiten te nemen? Van dit gesprek wordt een televisieregistratie gemaakt.

Aan tafel Gert-Jan en Gert Van der Valk van het gelijknamige familiebedrijf. Vader en zoon komen vertellen over de enorme groei van hun bedrijf. Ook Louis en Colin Van der Laan van één van de grotere installatiebedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring leveren zij met ongeveer 100 mensen ‘meer dan techniek’. En Steef en Jeroen Stumpel van de gelijknamige keten van kantoorboekhandels. Zij groeien in een markt waar we steeds meer bestellen via internet.

Zo vader, zo zoon wordt gehouden op 27 oktober 2016 in het bedrijf van de familie Van der Laan aan de Oostergouw 2, 1689 AH in Zwaag en begint om 16:00 uur. Van een deel van de gesprekken wordt een televisieregistratie gemaakt. We sluiten zoals altijd af met een informele netwerkborrel.

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. De toegang is 29,- euro ex btw. Aanmelden kan heel eenvoudig via www.OndernemendWestFriesland.nl

Het onafhankelijke platform OndernemendWestFriesland is er voor ondernemers en ondernemende mensen die elkaar willen inspireren en kennis willen delen om verder te groeien. Het platform heeft daarvoor een kwalitatief hoogwaardig netwerk beschikbaar en organiseert inhoudelijk gedreven business events & more.

 

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook