Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Uitnodiging: Bijeenkomst ‘Actualiteiten WWZ en collectief pensioen

Wet- en regelgeving veranderen regelmatig. Voor u als werkgever is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken, zodat u hier tijdig en goed op in kunt spelen. Welke gevolgen heeft de inwerkingtreding van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) voor u als werkgever? Wat zijn de valkuilen van werkgeversaansprakelijkheid en hoe kunt u aansprakelijkheid zoveel mogelijk proberen te voorkomen? Welke gevolgen heeft de verhoging van de AOW-leeftijd voor uw (collectieve) pensioenregeling? Op deze vragen en meer geven Omnyacc en Schenkeveld Advocaten antwoord op de bijeenkomst dinsdagmiddag 7 november! Bent u aanwezig?

Inhoud bijeenkomst

Verhoging AOW-leeftijd en uw pensioenregeling  – Casper Müller
Op 1 januari 2018 wordt de AOW-leeftijd verhoogd naar 68 jaar. Casper Müller, Pensioen- en HRM-adviseur bij Omnyacc, vertelt u alles over de fiscale en juridische gevolgen. Zo moet u mogelijk uw collectieve pensioenregeling aanpassen. Hij geeft u tips waar u op moet letten en wat u zeker niet mag vergeten. U wilt uw werknemers toch ook tevreden houden?

Actualiteiten WWZ i.c.m. nieuwe kabinetsplannen –  Peter Keuchenius 
Peter Keuchenius (Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht bij Schenkeveld Advocaten) bespreekt de recente ontwikkelingen binnen de WWZ die voor u van belang zijn. Denk hierbij aan de transitievergoeding, ontslaggronden, verbetertraject, herplaatsing, billijke vergoeding, dossiervorming en het ontslag van een
AOW-gerechtigde.

Werkgeversaansprakelijkheid – Marjan Hardy 
Marjan Hardy (Advocaat Aansprakelijkheidsrecht bij  Schenkeveld Advocaten) legt uit hoe ver de zorgplicht van de werkgever ten aanzien van het voorkomen van arbeidsongevallen en beroepsziekten strekt. Hoe voorkomt en beperkt u nu als werkgever uw aansprakelijkheid na een bedrijfsongeval of beroepsziekte? Onderwerpen als instructies, scholing, deugdelijk materiaal en vastlegging afspraken komen onder meer aan de orde.

Vraag en antwoord

Heeft u een vraag over de te bespreken onderwerpen die u graag tijdens de bijeenkomst behandeld wilt zien? Graag! Laat het ons bij uw aanmelding weten. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vraag uiterlijk 1 november bij uw aanmelding door te geven.

Voor de agenda

 • Datum: 7 november 2017
 • Locatie: Hotel Van der Valk, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn
 • 13.30-14.00 uur Inloop
 • 14.00-15.00 uur Presentatie WWZ en werkgeversaansprakelijkheid
 • 15.00-15.15 uur Pauze
 • 15.15 uur- 16.00 uur Presentatie verhoging AOW-leeftijd en uw pensioenregeling
 • 16.00-16.45 uur Vraag en antwoord
 • 16.45-18.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden

U kunt zich direct aanmelden via de website of een email sturen naar info@omnyacc-hoorn.nl. Vermeld daarbij uw naam, uw bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u komt. Een introducé is van harte welkom.

Tot slot, er zijn geen kosten aan verbonden. U bent onze gast.
Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team Omnyacc  en Team Schenkeveld Advocaten

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook