Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Transitievergoeding via Startwijzer

Op 1 juli 2015 is de transitievergoeding van start gegaan. Dit is een versoepeling van het ontslagrecht en is bedoeld om de financiële gevolgen van ontslag te compenseren. Een medewerker die minimaal twee jaar in dienst is en ontslagen wordt, heeft recht op een vergoeding van een derde maandsalaris per gewerkt jaar. Maar wat zijn de rechten en plichten van de werkgever? Dit blijkt voor veel werkgevers onduidelijk.

Wat als uw werknemer al meerdere tijdelijke contracten heeft gehad? Telt de periode van een voorgaand contract bij een andere werkgever ook mee? Wanneer hoeft u als werkgever geen transitievergoeding te betalen? Startwijzer is expert op het gebied van de transitievergoeding. 

Op dinsdag 27 oktober a.s. van 16:00 tot 17:30 uur organiseert Startwijzer in samenwerking met Butter Advocaat Mediator & Coach een informatiebijeenkomst over de transitievergoeding. De bijeenkomst vindt plaats op de Nieuwe Steen 44 te Hoorn. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over uw rechten en plichten. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden waar de transitievergoeding voor ingezet kan worden.

Aanmelden

Meld u aan via onze webshop: http://webshop.startwijzer.info/product/informatiebijeenkomst-transitievergoeding/

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook