Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Sponsor-obstakelrun georganiseerd voor Inloophuis Pisa

De sponsor-obstakelrun wordt georganiseerd voor en door Inloophuis Pisa. Dit is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten en hun nabestaanden. Je kan er terecht voor een goed gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. De Battle4Life is op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei en vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn. Het doel is zoveel mogelijk extra inkomsten op te halen, zodat Inloophuis Pisa de zorg structureel kan blijven bieden.

Kids, recreanten én (bedrijven)teams

De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen die Inloophuis Pisa een warm hart toedragen. De Battle4Life heeft vier categorieën: kids, pro’s (oftewel goed getrainde sporters), recreanten en bedrijventeams (max. 8 deelnemers per team). Het totale parcours heeft verschillende afstanden: 3 km voor kids, 6 km, 12 km (2 rondjes) en zelfs 18 km (3 rondjes) en het telt zo’n 20 obstakels per ronde.

Inschrijven

Deelnemers kunnen inschrijven via www.battle4life.nl/inschrijven. Deelname voor kinderen (8-12 jaar) kost € 10,-, jongeren (13-18 jaar) kost € 15,- en volwassenen € 25,-. Een (bedrijven)team kan met maximaal 8 personen deelnemen, de kosten bedragen € 200,-. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere teams van één bedrijf in te schrijven. Het inschrijfgeld komt volledig te gunste van Inloophuis Pisa. Je kunt je laten sponsoren en zelfs extra geld ophalen; het doel is immers zoveel mogelijk geld ophalen voor Inloophuis Pisa. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 21 april.

Voorbereid van start

Wil je goed voorbereid van start gaan? Bij de organisatie zijn diverse (personal) trainers betrokken, waar je als deelnemer kan voorbereiden op de Battle4Life. In Hoorn zijn dat: Better in Shape (Désirée Brendel), Bikkeltraining (Ronald Vos), Bootcamp Company (Zeger Schoenmaker), Lijfstijlcoach Hoorn (Sonja Koomen). Zij helpen je in enkele weken, afhankelijk van je eigen conditie, gereed te maken voor je deelname. Uiteraard kan je bij andere trainers in West-Friesland ook vragen je te helpen klaar te stomen voor je deelname.

 

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook