Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Kennismakingsborrel ondernemers HN80

Het onlangs in Hoorn gevestigde uitzendbureau Opus-Pro organiseert op woensdag 1 maart een netwerkbijeenkomst. Een netwerkbijeenkomst die niet alleen draait om netwerken maar ook een inhoudelijk tintje heeft.

Brigitte vertelt dat zij op enig moment merkte dat een hoop ondernemers op Hoorn80 elkaar niet kennen. Zonde vindt zij dat. Onder het motto “voor en door Hoorn80” hoopt zij dat de ondernemers elkaar op de netwerkbijeenkomst een beetje leren kennen en misschien iets voor elkaar kunnen betekenen.

Brigitte de Groot van Opus-Pro: Wij hebben een inhouse jurist die regelmatig optreedt als docent bij cursussen voor advocaten, juristen en ondernemers. Hij zal de deelnemers bijpraten over de highlights van het arbeidsrecht van het afgelopen jaar. Denk aan b.v. de nieuwe wetgeving m.b.t. de ZZP’ers. Wij nodigen alle ondernemers van Hoorn80 dan ook van harte uit om langs te komen”.

Uiteraard staat er na afloop een hapje en een drankje klaar.

Inschrijven:

U kunt uzelf of uw collega voor de bijeenkomsten opgeven door te bellen (085-0290535) of door een email te sturen naar recruiter@opus-pro.com

Uitnodiging

opus

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook