Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Innovatielab digital signage

In het nieuwe jaar organiseren wij een dag in de maand het Vitasys-innovatielab.

Tijdens deze inloopmiddagen kunt u actief kennismaken met de nieuwste producten en technische snufjes op IT-gebied.

In het eerste innovatielab, dat op 25 januari 2017 plaatsvindt, laten we u graag kennismaken met

Digital Signage.

MASSACOMMUNICATIE IS UIT…

DIGITAL SIGNAGE IS HELEMAAL IN

Digital Signage is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet.

vitasys_logo_cmyk-01Van naambordje tot megascherm in het stadion – van iPad tot gevelbekleding – van digibord tot holografische projectie. Digital Signage oftewel Narrowcasting wordt in steeds meer branches toegepast. In de zorg om wachttijden aangenamer te maken, in retail om producten of acties onder de aandacht te brengen en zelfs bij overheden, overal wordt digital signage ingezet om beter te kunnen communiceren.

Of uw boodschap nu informatief of commercieel is met digital signage bereikt u uw publiek op een efficiënte manier. Met de TDM Digital Signage software kunt u heel eenvoudig zelf presentaties maken en binnen enkele minuten middels ‘drag and drop’ online zetten.

De Digital signage software van TDM is een cloud-gebaseerde oplossing die volledig vanuit uw webbrowser te beheren en configureren is. Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Nieuwsgierig geworden?

Scan de QR code of schrijf u in op:

 

http://www.vitasys.nl/innovatieagenda/

Tijdens deze demomiddag kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden die Digital Signage biedt. Ook draaien er presentaties die gemaakt zijn met Digital Signage, zodat u kunt zien in welke situaties deze technologie toegepast kan worden.

We zien u graag tijdens het eerste Vitasys-innovatielab!

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook