Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Informatiemiddag op IT-gebied 5-11-2015

Kasteel Radboud toneel van presentatie privacywetgeving en ‘De nieuwe IT-werkplek’

IT-Specialist Vitasys en LG Electronics organiseren op donderdagmiddag 5 november een informatiemiddag over de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied. De twee belangrijke onderwerpen: een presentatie van de werkplek van de nabije toekomst en een gastlezing van deskundige André Biesheuvel over de juridische veranderingen binnen de privacywetgeving. Plaats van handeling: kasteel Radboud, Medemblik. De toegang is gratis, na aanmelding.

IT-Presentatie voor online en offline professionals
De informatiemiddag richt zich met name op de digitale ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de zorg, online marketing, retail, ontwerp en het MKB. De digitale innovaties binnen deze branches volgen elkaar in snel tempo op, met grote veranderingen binnen het werkveld tot gevolg. Voor Vitasys en LG Eletronics aanleiding voor een presentatie omtrent de huidige stand van zaken.

André Biesheuvel over Meldplicht Datalekken
Met de ontwikkeling van digitale toepassingen groeien ook de juridische eisen om digitale data beter te beschermen. Zo treedt per 1 januari 2016 de ‘Meldplicht datalekken’ in werking, een aanvulling op de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’. Wat betekent deze Meldplicht voor degenen die verantwoordelijk zijn voor een veilig beheer van data? Over dit onderwerp houdt bedrijfseconoom en IT-deskundige André Biesheuvel een lezing.

Win vrijkaartjes Madonna, Marco Borsato en Faithless
De informatiemiddag op 5 november is vrij toegankelijk, na aanmelding via de site: www.vitasys.nl en is bestemd voor professionals met belangstelling voor IT. De bezoekers wacht tevens een muzikale verrassing: tijdens de middag worden vrijkaartjes verloot voor Faithless, Madonna en Marco Borsato.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook