Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Help demente bejaarden via Wilgaerden

Mijn naam is Willem Bakker en ik ben vrijwilliger van Wilgaerden ouderen zorg in het Betsy Perk Kersenboogaard te Hoorn.

Om de vereenzaming te voorkomen voor deze groep ouderen geven we 1 keer op de laatste vrijdag van de maand een bingo avond. Hier komen ruim 90 ouderen en valide mensen op af.

Buiten deze bingo avond proberen we als hoofdprijs een uitje bij elkaar te zoeken. Ik zal u een voorbeeld geven . De Hoofdprijs van Februari is , twee vrijkaarten voor een rondvaart in Amsterdam aansluitend een bezoek aan Artis en dan s,middags weer opgehaald door die zelfde rondvaart om als gevolg via de grachten van Amsterdam weer terug naar het Centraal  Station. Waar ze weer de trein terug naar Kersenboogaard kunnen nemen. De hoofdprijs van Januari was twee vrijkaarten van het Rijksmuseum en daarna een etentje voor twee personen in een restaurant met een beoordeling van 8.6 ook te Amsterdam.

Nu ben ik op zoek voor de zomer maand om 9 dementerende Ouderen een hele fijne dag te laten winnen. Deze ouderen komen altijd op onze bingo avonden, maar winnen bijna nooit, gewoon omdat ze vergeten op hun nummers te letten. Nu wil ik heel graag ook iets voor hun betekenen en heb daar hulp voor nodig van derde. Ik heb één persoon bereid gevonden om met een grote Polderschuit met deze dementerende te gaan varen langs de Zaanse Schans om dan als gevolg ze af te zetten bij een groot Pannenkoekenhuis. Dit Pannenkoekenhuis is bereid voor tien euro per persoon 1 grote pannenkoek, Naturel, Kaas , Spek of Appel, twee drankjes naar keus en een ijsje toe. Voor tien euro per persoon te rekenen.

Nu ben ik op zoek naar Ondernemers die ons doel willen steunen als elke ondernemer tien euro zou willen sponsoren dan zou dat betekenen dat als ik negen Ondernemers bereid vind om ons te helpen we deze dementerende ouderen van de zomer een hele fijne dag aan kunnen bieden. Zou u er over na willen denken om ons doel ook willen steunen. Als we het met zijn alle doen dan hoeft de vereenzaming voor onze ouderen een stuk in gedamd worden. Wij proberen hetzelfde te bereiken als Geer en Goor namens het Nationale Ouderenfonds, alleen mijn naam is Willem Bakker en dan wordt het een stuk moeilijker. Sluit af met vriendelijke groet.

 

W.M. Bakker Schakelstraat 17  1617 vc Westwoud. E-mail: willemf10@hotmail.com

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook