Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Zinnovation CRM BV

Koopvaarder 2A 1625 BZ HOORN 2210, 1620 EE HOORN Bedrijventerrein: Koopvaarder Branche: Computerservice en informatietechnologie, Overige zakelijke dienstverlening Contactpersoon: Petra Hagemeijer Activiteiten: Zinnovation zorgt voor doeltreffende CRM, van strategie en implementatie tot support en training.
Tel: 0229-276390 p.hagemeijer@zinnovation.nl

Zinnovation is specialist in CRM implementaties die een optimale inzet van CRM ondersteunen. Onze dienstverlening is gericht op het bepalen van de wijze waarop CRM u meerwaarde biedt, welk CRM systeem het beste bij u past en welke inrichting daar op aansluit. Dit doen wij voor bedrijven die nog geen gebruik maken van CRM maar ook voor bedrijven die zich afvragen of zij CRM optimaal inzetten.

Onze CRM experts zijn ervaren in zowel CRM implementaties en CRM ontwikkeling als CRM beheer. Luisteren naar onze klanten, en het vertalen van klantwensen naar oplossingen in de praktijk, is onze tweede natuur en dé kracht van Zinnovation. Niet voor niets is ons motto: ‘Ja, het mag ietsje meer zijn!’

Neem contact op met Zinnovation CRM BV door onderstaand formulier in te vullen.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook