Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Hydro West BV

De Factorij 12/b 1689 AL ZWAAG Bedrijventerrein: Westfrisia Oost Branche: Bouwnijverheid Contactpersoon: Winfred Wester Activiteiten: Gespecialiseerd in het leveren van Hydrauliek
Tel: 0229-263441
hydrowest.nl

HYDRO WEST UW SPECIALIST 

Wij zijn voor u een innovatieve en dynamische partner op het gebied van hydrauliek, uw specialist. Heeft u een hydraulisch vraagstuk? Daag ons uit en wij komen met een praktische én economische oplossing!

Al vele jaren leveren wij onze producten aan diverse industrieën zoals machinebouw, carrosseriebouw, landbouw en offshore. Maar wij leveren niet alleen de producten, ook voor advies, ontwikkeling en service staan wij voor u klaar. Altijd staan de wensen en eisen van u centraal. Daarnaast zijn de toepasbaarheid, kosten en overall efficiency onze uitgangspunten om het juiste product voor u te ontwikkelen.

Naast ontwikkeling van klantspecifieke hydraulische oplossingen leveren wij componenten, verzorgen revisies of modificaties. We inspecteren, repareren, testen en onderhouden complete installaties. Wij kunnen daarom ook worden gekenmerkt als totaalleverancier in hydrauliek.

Van a t/m z, bij ons bent u aan het juiste adres!
Kortom, wij zijn uw aanspreekpunt voor hydrauliek.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook