Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest

Elsrijkdreef 207a 1103 MJ AMSTERDAM 94595, 1090 GN AMSTERDAM Bedrijventerrein: Overig Branche: Bouwnijverheid Contactpersoon: De heer J. Petersen Activiteiten: Wegenbouw
Tel: 020-6600300
bambouwentechniek.nl

BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest is een regionale vestiging met 160 vaste medewerkers en ontwerpt, adviseert, realiseert, onderhoudt en beheert elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de utiliteitsbouw en industrie. BAM Bouw en Techniek heeft de afgelopen jaren duurzaam ondernemen en duurzame energie hoog op de agenda staan. Onze regionale klanten ondersteunen we in het duurzaam ondernemen en het maken van de keuzes. We ondersteunen in het opstellen van uitvragen die gericht zijn op kwaliteit en zorgen ervoor dat de exploitatie minimaal blijft.

Onze motivatie / visie
BAM Bouw en Techniek acteert regionaal een duurzaam, met de kracht van een internationaal bedrijf. Dit uit zich in langdurige relaties met onze klanten waarbij service, kwaliteit en pro actieve ondersteunen net zo vanzelfsprekend zijn als een goed advies.

Een voorbeeld project
BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest heeft onlangs de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in het Kantoor van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier te Heerhugowaard gerealiseerd. Het gehele gebouw is optimaal duurzaam uitgevoerd en kent daarom een energie label van A++. Een uniek gebouw vol duurzame maatregelen. In de grote hal kunt u via een narrowcasting systeem de energiestromen van het gebouw op eenvoudige wijze terug zien.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook