Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

WerkSaam spreekt over de verplichte Participatiewet

WerkSaam spreekt over de verplichte Participatiewet

19 februari 2015 12.00-14.00 uur

Tijdens de bijeenkomst bij Werksaam werd de volgende presentatie gebruikt:

presentatie HOC

De foto is aangeleverd door Héléne de Bruijn

——————————————————————————————————————————————————-

WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. WerkSaam is een samenvoeging van de sociale diensten van de 7 Westfriese gemeenten: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Koggenland en Opmeer  en leer-werkbedrijf Op/maat en voert sinds 1 januari 2015 het grootste deel van de Participatiewet uit. Zij begeleiden en bemiddelen inwoners naar werk. Regulier waar het kan en beschut waar het moet. Inwoners die echt niet aan het werk kunnen voorzien ze (tijdelijk) in levensonderhoud met een uitkering. Werk is echter de rode draad van WerkSaam Westfriesland. Dit doen zij samen met werkgevers. Zij kennen de regio, regelgeving en weten wat ondernemers nodig hebben. Samen met u dragen ze bij aan een WerkSaam Westfriesland!

Maar wat betekent de participatiewet voor u als ondernemer? In hoeverre raakt het uw bedrijfsvoering en kunt u de Participatiewet inbedden in uw organisatie? Zij hopen een antwoord te geven op al uw vragen en samen met u te kunnen brainstormen over concrete handvatten die bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en aan de verwachtingen van Social Return on Investment (SROI).

U wordt van harte uitgenodigd om deze informatie- en kennis bijeenkomst bij te wonen tijdens een lunchbijeenkomst op 19 februari van 12.00 tot 14.00 uur bij WerkSaam Westfriesland op Dampten 26 te Hoorn.

Foto’s

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook