Duurzaam ondernemen:

'Inspiratie en interactie'

Lunchbijeenkomst Ondernemersklankbord en Westfries Kapitaal

Lunchbijeenkomst Ondernemersklankbord en Westfries Kapitaal

11 mei 2016 12.00-14.00 uur

De HOC nodigt haar leden uit voor een lunchbijeenkomst op Golfbaan De Westfries, Zittend 19, 1617 KS WESTWOUD op woensdag 11 mei 1016 van 12.00 tot 14.00 uur . Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Ondernemersklankbord en Westfries Kapitaal .

logo-ondernemersklankbord paint

 

 

Agenda:

12.00-12.30 uur              Welkom en lunch

12.30-13.00 uur              Spreker van Ondernemersklankbord

13.00-13.15 uur              Korte pauze

13.15-13.45 uur              Spreker Westfries Kapitaal

13.45-14.00 uur              Afronding

Logo WF Kapitaal paint

 

 

 

 

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke vrijwilligersorganisatie van ervaren ondernemers die hun expertise inzetten voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Regio Noordwest-Holland is een van de 20 regio’s van OKB, actief in Noord-Holland Noord. Twintig adviseurs staan jaarlijks 300 ondernemers bij. Ondernemen brengt allerlei vragen met zich mee. Op het gebied van productontwikkeling, marketing, sales, management, kredietverlening, processen, productie, financiën, administratie, personeelszaken, regelgeving en meer van deze onderwerpen. Daarover geeft een adviseur van OKB in één of meer persoonlijke gesprekken praktische en concrete adviezen. De adviseurs zijn ervaren ondernemers of managers met relevante kennis die snel tot de kern van de problematiek komen. Zij gaan integer met de situatie om; ze zijn volstrekt onafhankelijk en dienen alleen het belang van de ondernemer. De klankbordgesprekken zijn persoonlijk, informeel en strikt vertrouwelijk. Is er specialistische kennis of specifieke expertise nodig, dan kan de adviseur putten uit zijn eigen netwerk. Iedere MKB-ondernemer kan via de website www.ondernemersklankbord.nl een klankbordtraject aanvragen. Elk vraagstuk kunnen OKB-adviseurs deskundig begeleiden dankzij ervaring in alle branches. Van detailhandel, bouw, horeca, industrie, retail en zakelijke dienstverlening tot land- en tuinbouw, de zorgsector, maatschappelijke en culturele instellingen. Tijdens de presentatie zal het werk van OKB en het belang voor de ondernemers worden toegelicht.  

Westfries Kapitaal

Westfries Kapitaal bundelt kennis en kapitaal in één netwerk, met als doel investeerders en beleggers te verenigen en te koppelen aan ondernemers met kapitaalbehoeften. Westfries Kapitaal is een ontmoetingsplek, de Wfk-sociëteit, voor investeerders en beleggers en creëert gelijktijdig een platform voor ondernemers die (deel)financiering zoeken. Meer informatie op www.westfrieskapitaal.nl

Hier vindt u de presentatie van het Ondernemers Klankbord.

Foto’s

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229-343000
De Oude Veiling 4 Postbus 226 Fax: 0229-210149
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@hochoorn.nl
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook